Ekskluzivno: Natali Dizdar odradila prvu K-1 borbu “u karijeri”! (FOTO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 31.08.2011 12:39h Autor:

Natali Dizdar

[nggallery id=50]

Nakon svih silnih boraca s kojima smo napravili intervju, vrijeme je i za jednu ljepoticu. Ne samo ljepoticu, nego i hrvatsku pjevačku mega-zvijezdu, Natali Dizdar.

Većina javnosti zna da Natali već godinama amaterski trenira tajlandski boks, no malo tko zna da je na nedavnom odmoru na Tajlandu ušla u ring i odradila svoj prvi meč “u karijeri”. Lijepa pjevačica je u razgovoru za Fight Site prepričala iskustva sa svoje prve “šore”. Je li pobijedila ili izgubila? Da li dobila puno batina? Sve ovo pročitajte u ovom kratkom intervjuu.

Bila si na odmoru na Tajlandu gdje si među ostalim odradila i jednu kick-boks (Muay Thai) borbu? S obzirom da si poznata pjevačica ovo je stvarno “uberkul” priča za sve ljubitelje borilačkih sportova. Kako je došlo do fajta? Protiv koga si te potukla? Kako si prošla?

“Prvo ono najvažnije – pobijedila sam :). To je bilo na otoku Koh Phi Phi, gdje ima jedan bar na sredinu kojeg je stavljen boksački ring i ljudi se mogu sami prijavljivati između profesionalnih borbi tajlandskih boraca. U većini slučajeva prijavljuju se dečki, naravno. Profesionalne borbe su samo za show tako da, iako jako atraktivne, nisu prave. Prvu večer kad smo došli nisam imala hrabrosti jer me bilo strah da se ne prijavi neka cura ‘željna krvi’, a s obzirom da to treniram dugi niz godina, znam da ima i takvih. No sljedeću večer je bila tako dobra zafrkancija da nisam mogla odoljeti. Tukla sam se nekom curom iz Amerike, bilo je par modrica, nikakvih težih ozljeda, nitko se nije naljutio i bilo je stvarno cool.”

Da li ti se svidio osjećaj kada si ringu, ekipa oko tebe navija, a ti se šoraš? Da li bi to ponovila?

“Pa bilo je fora zato što smo bili na Tajlandu, upoznali smo neku odličnu ekipu, svima je bilo zabavno, i nama u ringu i svima oko nas. Za nagradu smo dobili kantu (da, kantu) viski-kole i ponovila bih to jedino na takav način. Ne bih nikad ušla u ring da se zaista tučem onako, svom snagom.”

Jesi li razmišljala uopće o mogućim ozljedama i da bi se u Hrvatsku mogla vratiti sa šljivom na oku?

“Ma ne, pa imala sam kacigu, doduše, ta kaciga je tako smrdljiva da sam je u drugoj rundi skinula. Nisam razmišljala o šljivi na oku, možda da je bila neka opasnija protivnica…”

Da kojim slučajem nisi pjevačica, nakon ovog iskustva, da bi bi se mogla zamisliti kao ženski borac? Naime, sada su lijepe žene u borilačkim sportovima jako popularne što se vidi i prema primjerima Gine Carano itd..itd..

“Dakle, ne.”

Inače dosta već dugo treniraš tajlandski boks, pa za one koji ne znaju, kako si počela, gdje treniraš i kako ide?

“Počela sam još na faksu, prije jedno pet ili šest godina. To je bilo čisto rekreativno, tri puta tjedno. Naravno, nisam bas redovita zbog posla, ali super je ovo sport za riješit se stresa i odličan za održavati kondiciju. Imam super ekipicu, jedan smo fini kolektiv.”

Pratiš li inače borilačke sportove, UFC i slično?

“Pratim tu i tamo. Uvijek kad se Fedor tuče. :) “

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI