Ekskluzivno – Jarrel Miller: Moram ubiti Cro Copa!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2013 10:42h Autor:

Jarrel Miller

Pripreme za veliko K-1 WGP ulaze u zadnju fazu, kako za organizaciju, tako i za borce. Tri meča u jednoj večeri izniman su i fizički i mentalni napor kojeg će izdržati samo zaista najbolji od osmorice boraca.

U prvome kolu, našem Cro Copu će se suprotstaviti 24-godišnji Amerikanac Jarrel Miller, koji je poznat i kao sparing partner svjetskog boksačkog prvaka Vladimira Klička.

Povodom njegova nastupa na K-1 WGP Finalu u Zagrebu 15. ožujka, Miller je dao ekskluzivni intervju za Fight Site.

Prvi meč koji ćete imati na K-1 WGP Finalu je protiv Cro Copa. Kako se pripremate za taj meč?

Svu sam energiju uložio u treninge. Treniram zaista snažno, možda snažnije nego ikada dosad. Istovremeno, za motivaciju sam svugdje oko sebe polijepio Cro Copove slike – u autu, u kući, u teretani, čak i na zaslonu mobitela imam Cro Copovu sliku. To je odlična motivacija za borbu.

Koja je vaša prednost pred protivnikom?

Moja prednost pred svim protivnicima, pa tako i pred Cro Copom je moje srce. Ja u svaku borbu ulazim punim srcem. Također, konstantno imam misiju da protivnika trebam ubiti!

Što očekujete od turnira?

Očekujem pobjedu. Očekujem pobijediti sve protivnike koji mi se nađu u ringu. Želim da mi se sav uloženi trud isplati. 

Što za vas znači sudjelovanje na K-1 WGP finalu?

Kao dijete sam sjedio pred televizorom i gledao K-1. Već tada sam sanjao da budem jedan od tih boraca. Kao klinac sam znao da mi je ondje mjesto i da želim osvojiti titulu. Danas, kad imam tu priliku to smatram izvrsnim rezultatom kojeg ću iskoristiti najbolje što mogu.

Imate li neki posebni ritual koji obavljate prije borbe?

Da, prije svake borbe jedem cheeseburger. To je mali ritual kojeg obavljam i za kojeg vjerujem da mi donosi sreću. Osim toga, prije meča se pomolim da protivnika bacim u komu.

Umjesto Bena Edwardsa dolazi Badr Hari. Kako komentirate njegov dolazak?

Iskreno, uopće me ne zanima njegov dolazak. Vidio sam kako izgleda. Bio je u zatvoru bez svojih "vitamina"? Nakon pet mjeseci u zatvoru izgubio je jako puno snage. U turnir ulazi u zadnjem trenutku i mislim da ga samo treba dobro natamburati.

Što mislite o održavanju K-1 WGP Finala izvan Japana?

Svejedno mi je gdje se turnir održava, u Japanu ili bilo gdje drugdje na svijetu. Jedino što znam, o čemu razmišljam i što mi je važno jest da moram ubiti Cro Copa. Svjestan sam da ne mogu u Zagrebu domaćeg borca pobijediti odlukom sudaca.

Zorana Jagodić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI