Ekskluzivno – Cro Cop: Drago mi je što kao i 1999. nitko od mene ništa ne očekuje!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 28.05.2012 10:35h Autor:

Mirko Filipovic vs. Mark Hunt

Mirko Filipović je sinoć u Madridu prilično dobrim nastupom rutinirano svladao Španjolca Jorgea Javiera Lorena nokautiravši ga u drugoj rundi na povratničkom K-1 Rising eventu. Nakon što je prespavao noć i posložio dojmove, Cro Cop je u ekskluzivnom intervjuu za Fight Site prokomentirao drugu pobjedu nakon povratka u kick boxing vode.

"Naravno da niti u jednom trenutku ovog dvoboja nisam razmišljao o porazu. Mislim da sam ipak preiskusan i prekvalitetan borac, a dobro se znalo što mi ova pobjeda znači. Poraz mi zato niti u jednom trenutku nije niti pao na pamet", poručio je zadovoljno Filipović koji ipak priznaje da je Loren možda i bolji borac od onoga što je očekivao…

"Iznenadio me čvrstoćom i puno je bolji borac nego što smo mislili. U krajnjoj liniji trenira s Ivanom Hyppoliteom, vrhunskim trenerom u čijem kampu sam se i ja puno puta spremao."

Slijede teži ispiti i još bolji protivnici. Toga je svjestan i sam Filipović koji najavljuje da će do idućeg nastupa u K-1 ringu biti još bolji i još spremniji.

"Nema nikakve euforije i sada čekam protivnika za najboljih šesnaest. Spremit ću se ponovno najbolje što mogu i uzimam svaki meč kao jednu novu priču. Korak po korak. Jako mi je drago što ove godine kao i 1999. nitko ništa od mene ne očekuje. Ja ću kao i uvijek do sada dati svoj maksimum", poručuje Cro Cop.

Mirko će u Hrvatsku u zagrebačku zračnu luku Pleso sletjeti u ponedjeljak u 22 sata.

Marko Petrak

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI