Ekskluzivno: Bonjasky nam u velikom intervjuu otkriva što bi ga natjeralo na povratak u ring! (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 28.10.2016 15:31h Autor:

Cro Cop vs. Remy Bonjasky

Jedna impresivna karijera, tijekom koje su u tri navrata osvajani K-1 Grand Prix turniri (2003.,2004. i 2008.), zaključena je 8. ožujka 2014. godine u Zagrebu borbom protiv Mirka Filipovića. Vjerujemo kako ste već iz prve rečenice shvatili da je riječ o Remyju Bonjaskom, borcu kojeg bez ikakve rasprave možemo uvrstiti među pet najboljih teškaša u povijesti kickboxinga.

Legendarni “Leteći gospodin” ovih je dana posjetio prostorije Fight Channela kako bi s vlasnikom TV kanala i predsjednikom FFC promocije, Orsatom Zovkom, porazgovarao o budućim poslovnim planovima.

Ovakva prilika se nije smjela propustiti te smo ju iskoristili kako bi s ovim umirovljenim nizozemsko-surinamskim borcem napravili intervju i porazgovarali o tome kako mu izgledaju dani u mirovini. Prisjetio se Bonjasky tako u ovom razgovoru svojih početaka, najvećeg uspjeha, otkrio nam je i svog idola po kojem je nazvao sinove, ali i uvjete pod kojima bi opet navukao rukavice.

Saznali smo i ime borca kojeg vidi kao svog nasljednika, a malo smo popričali i o njegovom oproštaju u Zagrebu te reakciji fanova koji, razočarani ishodom, nisu propisno iz sporta ispratili jednu ovakvu veličinu. U cijeloj toj priči Remy Cro Copa naziva velikim prvakom, ali nam isto tako otkriva potez na kojem mu iz te večeri najviše zamjera…

Nikola Popović

[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI