Denis Marjanović prokomentirao moguće protivnike u prvoj obrani titule FFC prvaka

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 22.12.2016 19:49h Autor:

Denis Marjanović

Prvi FFC kickboxing prvak srednje kategorije, Denis Marjanović, iznio nam je razmišljanje o mogućim protivnicima u prvoj obrani titule. S FFC rostera odabrali smo šest imena.

Denis je proteklog vikenda pojas osvojio uvjerljivom pobjedom nad čvrstim Austrijancem, Reneom Wimmerom. No, sada je meta na njegovim leđima i sada tek kreću pravi ispiti. Denis je već iskusan FFC borac koji zna što ga čeka u ovoj promociji, no evo nekih imena koji bi mu mogli pokušati ugroziti njegovo mjesto na tronu.

Igor Emkić je borac kojeg si već prozvao, bio bi to pravi BiH duel, Sarajevo – Banjaluka, ne bi trebalo puno nabrijavanja na taj meč…

Meč protiv Igora bi sigurno bio najiščekivaniji meč u posljednje vrijeme, meč o kojem se dugo govori i koji su već neke druge organizacije pokušale organizirati, no do sada nije bilo uspjeha.

Andy Vrtačić te prozvao nakon iznenađujuće pobjede u poluteškoj kategoriji. Do sada nema poraza i vrlo je talentiran te zabavnog stila borbe.

Da, Andy Vrtačić je izrazio želju napasti pojas prvaka u meču protiv mene. Mislim da je talentiran, mlad borac koji ima raznovrsnu tehniku i dokazuje svoj kvalitet svakim nastupom. A kako bi prošao protiv mene? To je sad pitanje na koje ne možemo dobiti odgovor izvan ringa.

Možda revanš protiv Mirana Fabjana?

Protiv njega sam dugo želio revanš, ali mi je u međuvremenu postao jako drag i više mi se ne tuče s njim pod svaku cijenu. A i otišao je dvije kategorije više i nisam siguran da li bi se vračao i da li bi do tog meča moglo doći.

Nikita Chub je još jedan od onih protiv kojih bi mogao tražiti revanš?

S Chubom također imam nerješene odnose od prošle godine, kada sam radio meč jako ozlijeđen s totalno trulom nogom i povrijeđenom rukom iz meča koji sam imao pet dana u Nizozemskoj prije tog meča. Da sam bio zdrav mislim da bi bilo drugačije, iako je nezgodan borac koji ne ulazi u razmjenu udaraca.

Cheick Sidibe je zapravo došao u FFC s ciljem osvojiti titulu, no Rene Wimmer ga je iznenadio. Smatraš li da je on ipak najopasniji borac na rosteru srednje?

Cheick Sidibe je dobar i iskusan borac koji je radio dosta jakih mečeva i osvojio dosta titula, dobro je potkovan borac, ali Wimer ga je nokautirao. Mislio sam da je to bilo slučajno, ali sam u duelu s njim vidio da možda i nije bilo tako, jer Wimmer dosta jako udara i ima dobre ručne tehnike te može dobro podnijeti batine.

Možda i Jason Wilnis, ukoliko ga Glory pusti?

Uf, Jason Wilnis bi bio jeben izazov i opasan meč kojim bih mogao puno dobiti ili izgubiti, ali ne vjerujem da će biti dostupan obzirom da je aktualni Gloryev prvak. On bi bio izazov za kojeg bih morao biti u životnoj formi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI