Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Denis Marjanović: Nadam se da Vrtačić neće samo bježati po ringu | Fight Site

Denis Marjanović: Nadam se da Vrtačić neće samo bježati po ringu

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 20.02.2017 17:27h Autor:

Denis Marjanović FFC 27

FFC-ova “Noć Šampiona” održana sredinom prosinca u Areni Zagreb podarila nam je inauguralnog kickboxing prvaka srednje kategorije, Denisa Marjanovića. Banjalučki “Lumberjack” pojas je izborio porazivši Austrijanca Renea Wimmera, a odmah nakon njega u ring je kročio Andi Vrtačić, mladi borac iz pulskog Trojan Free Fighters tima koji je u poluteškoj kategoriji savladao Clydea Brunswijka da bi zatim na licu mjesta izazvao novopečenog prvaka. Čelnici Final Fight Championshipa dogovorili su ovaj meč te će Marjanović svoje zlato braniti 11. ožujka na FFC 28 priredbi u grčkoj prijestolnici, Ateni. 

Konačno prvak FFC-a

Marjanović je dobio priliku biti sudionik prve borbe za naslov u srednjoj kategoriji, ali toj borbi prethodilo je šest nastupa u FFC-ovom ringu.

“Osjećaj je dobar. Naslov prvaka je ono zbog čega sam došao u FFC i rezultat mog truda i svih godina odricanja u ovome sportu tako da se nadam da ću ga zadržati što duže budem mogao.”

Pripreme za prvu obranu naslova

“Ne mogu reći da sam nešto bitno promijenio. Tim koji pobjeđuje ne treba mijenjati tako da se uglavnom držim svojih standardnih treninga s time što sam promijenio nekoliko sparing partnera koji bolje odgovaraju s obzirom na stil borbe mog protivnika.”

O Vrtačiću

“Andi je u Zagrebu odradio odličan nastup, ne mogu reći ništa loše. Dobro se snašao s jednim iskusnim borcem iz Nizozemske i pokazao je da je talentirani borac koji može tražiti svoje mjesto pod okriljem FFC-a. Međutim, ja sam puno iskusniji borac i mislim da ću pronaći riješenje i način da ga slomim u ringu.”

O Vrtačićevom komentaru da je “statičan borac”

“Budući da je izjavio kako sam ja statičan borac nadam se da neće samo trčati po ringu i biti koncentriran na kretanje i bježanje nego da se sprema za (pravu) borbu te da ćemo publici pružiti kvalitetan i atraktivan meč jer to nam je obojici u interesu.”

Poruka protivniku

“Andiju je bolje neka se vrhunski pripremi jer dobro će se namučiti ako mi planira oduzeti ovu titulu.”

“Incident” sa zastavom

Osvajanjem titule Marjanović je u ringu tokom slavlja bez ikakvih loših namjera podignuo zastavu Republike Srpske, no razni regionalni mediji su se nažalost o tome raspisali kao nekakvom činu provakcije.

“Nisam htio takav oblik promocije. To je bio simboličan znak naše pripadnosti i smatrali smo to jednim najnormalnijim činom. Nismo imali namjeru nikoga provocirati kao što su to određeni mediji prikazali. Ja uopće nisam nacionalist, ja sam sportaš. Svi mi u borilačkoj zajednici se međusobno družimo i poštujemo i zato se nadam da moje podizanje zastave nitko nije krivo protumačio.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI