Delija: Revanš s Rodriguezom? On je za mene prošlost!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 27.12.2012 13:49h Autor:

Delija VS Rodriguez (foto: Ivana Hladilo)

Ante Delija oduševio je sve svojim nastupom u Dubrovniku. Pametnom taktikom zasluženo je odnio pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom i mnogi s velikim nestrpljenjem čekaju saznati što mu je idući izazov.

U kratkom razgovoru za Fight Site velika nada hrvatske i regionalne MMA scene otkrila je da ga revanš s Riccom Rodriguezom ne zanima ni najmanje, iako je iskusni američki borac iskazao interes za upravo to.

Jesi li pogledao snimku svoje borbe, kako bi prokomentirao sam svoj nastup? "Nakon što sam pregledao snimku, mogu reći da sam zadovoljan. Borbu sam odradio točno kao što je taktički bilo zamišljeno."

Ricco je u svojoj izjavi nakon borbe protiv tebe iskazao malo razočaranje svojim nastupom te je istaknuo da bi vrlo rado odradio revanš. Koji je tvoj odgovor na taj izazov? "Ricco Rodriguez me više ne zanima. Želim se boriti sa sve boljim i boljim borcima. Nadam se da ću na najnovijim ljestvicama biti među 100 najboljih u svijetu, ali također i najmlađi među tih 100."

Svi članovi Gladijatora ostvarili su pobjede, tko te se najviše dojmio od tvojih suboraca? "Trenirao sam sa svim tim momcima iz Gladijatora i ništa me nije iznenadilo. Znao sam već unaprijed ishod borbi jer su dosta jako trenirali i bili iznimno spremni. Ako moram nekoga izdvojiti, bio bi to Antun Račić koji je stvarno vrhunski odradio borbu. Svaka mu čast!

Pred Antom i Marom Perakom, koji je zadužen za razvoj njegove karijere, sada je teška odluka. Postoji opcija odlaska na nešto dulji boravak u inozemstvo u određene kampove, o tome je i ranije bilo priča, no bit će definitivno zanimljivo vidjeti tko će idući stati nasuprot Delije, koji unatoč tome što nema ogromno iskustvo iza sebe definitivno može stvoriti mnogima poprilične probleme.

Zoran Zdelar
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI