Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ante Delija: Hrvanje mi je najjači segment borbe | Fight Site

Ante Delija: Hrvanje mi je najjači segment borbe

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 24.09.2014 10:48h Autor:

Ante Delija

Ante Delija će po drugi put nastupiti na FFC Futures eventu, u glavnoj borbi MMA dijela, a protivnik mu je Archontis Taxiarchis. Tim putem je dao interview za naš sajt, u kojem je rekao nešto o svom treningu, posljednjoj borbi te planovi o osvajanju FFC pojasa.

Ponovno nastup na Futuresu, kakvi su dojmovi ostali od prošlog puta?

Dojmovi od prošlog nastupa na Futuresu su izvrsni. Uspješno odrađeno bez manjka koncentracije. Zadovoljan sam onim sto sam pokazao i iznimno mi je drago nastupati pred našom publikom na odličnim eventima kakvi su oni u FFC organizaciji.

Nastupaš na eventu s mladim nadama, misliš li da oni u tebi vide nekog uzora, budući da si ipak došao do nekog stadija o kojem oni trenutno sanjaju?

Sigurno da imaju svoje uzore. Jesam li ja taj, to ne znam. Nisam nikad razmišljao o tome. Puno se odričem. Sve što sam postigao, postigao sam svojim trudom i radom. Na to bi se mogli ugledati.

Možeš li predstaviti svog protivnika, Archontisa Taxiarchisa, o kojem se uistinu malo zna?

Spremao sam se za protivnika koji je odustao 7 dana prije nastupa. Žao mi je što se ne borim sa njim. O sadašnjem protivniku jako malo znam. Nadam se da će pružiti dobar otpor i da ću ga na kraju atraktivno završiti.

Protiv Valentijna Overeema smo vidjeli nekog novog Deliju, odnosno puno višu razinu hrvanja. Da li si na tome najviše radio u posljednje vrijeme?

Hrvanje mi je najbolji segment borbe. Trenutno više radim na tome da poboljšam i ostale tehnike u borbi. Maro Perak nam je omogućio najbolje uvjete za treniranje. Trenirao nas je Saban Seidi, koji je bio dva puta treći na olimpijadi u hrvanju. Također su mi oko priprema pomagali naši treneri Feša Vukotić, Zvonimir Ucović i Gordan Vatavuk.  Moj napredak je povezan i sa kvalitetnim sparing partnerima. Puno su doprinijeli mojoj pobjedi protiv Overeema.

Veliki si favorit prije ove borbe, posebno kao zvijezda FFC-a, osjećaš li neki pritisak?

Želja mi je pobjeđivati i ne osjećam nikakav pritisak.

Nadaš li se, nakon ove, borbi za teškaški FFC pojas?

Naravno. To mi je cilj, to želim i strpljivo ću čekati svoju priliku.

Glavni kandidati za pojas, osim tebe, su Dion Starring i Ricco Rodriguez, s kojim bi se više volio ponovno susresti?

Volio bi odraditi revanš sa Dionom. Mislim da bi to bio odličan meč za publiku.

FFC dobiva sve više pojačanja, najnovije teškaško je Nandor Guelmino, koji ima meč s tvojim prijateljem Perakom. Možeš li nešto reći o toj borbi?

Nandor je opasan borac. Bio je u UFC-u, gdje smatram da je nepravedno dobio otkaz. To je sigurno veliko pojačanje za FFC i jaka konkurencija. Prva borba mu je sa Marom Perakom. Mislim da će za Nandora to biti najteži meč u karijeri. Maru odgovara njegov stil borbe i siguran sam da će Maro doći do pobjede.

Što možeš obećati publici koja će u subotu doći u Sutinska Vrela?

Zahvaljujem se svim ljudima koji me podržavaju. To mi puno znači. Hvala im. Publici obećavam atraktivan meč i pozivam ih sve da me dođu podržati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI