Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Darko Stošić: Osjetilo se treniranje s Cro Copom i pokazalo se da sam sada klasa iznad Staringa! (VIDEO) | Fight Site

Darko Stošić: Osjetilo se treniranje s Cro Copom i pokazalo se da sam sada klasa iznad Staringa! (VIDEO)

intervjui 18.12.2016 01:29h Autor:

Staring i Stošić

Darko Stošić je ovog vikenda na FFC 27 spektaklu po prvi puta obranio pojas prvaka u teškoj kategoriji. Uspio je to talentirani srpski borac postići u revanšu s čovjekom kojem je upravo taj pojas i oduzeo – Dionom Staringom.

Aktualni je FFC-ov prvak u zagrebačkoj Areni slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, a nakon meča je odmah iznio prve dojmove u razgovoru s Fight Siteom.

“Rekao sam i u drugim izjavama da sam pobijedio sebe. Osjetilo se to treniranje s Mirkom, osjetio se kut sa Stipom Drvišem”, pripisao je Stošić zasluge i hrvatskom dvojcu koji mu je pomogao u pripremama za ovaj revanš.

O borbi

Kada sam pogađao nisam srljao. Imao sam ga nekoliko puta u ‘knockdownu’. Prilazio sam i pravio pritisak. Sve po knjizi, sve smo odradili kako smo se dogovorili.”

“Bacao sam ga kad god sam to htio, branio sam se od njegovih bacanja, dominirao sam u klinču, ‘gnp-om’, izdominirao sam ga sve tri runde. Pobjeda je stvarno čisto moja i nitko se ne može buniti.”

O Staringu

“Dion mi je drag, samo ne znam što mu je trebalo ono na vaganju, ali valjda je glumio kako bi napravio bolju atmosferu. Mislim da je samim time sebi nabio veći pritisak. Pokazao sam da sam sad stvarno klasa iznad njega, iako je on nastupao u Strikeforceu, iako je radio s vrhunskim borcima, iako dolazi iz jednog od najboljih timova – amsterdamskog Mike’s gyma, iako je trenirao s vrhunskim borcima poput Alistaira Overeema.”

Pristup i prvi dojmovi

“Ponosan sam na sebe i ne uzdižem se previše. Uvijek sam isti. Uopće nisam imao osjećaj kao da sam sad prvak. Išao sam ovo odraditi kao da sam ja izazivač i to mi se isplatilo.”

Napredak u kondicijskom pogledu

“Svaku borbu gledam gdje sam griješio i što sam radio. Uvijek sam samokritičan. Ta kondicija mi je uvijek bila problem i uvijek sam se trudio to ispraviti. Pa promijenim trenera, pa odem u drugi kamp… sad sam stvarno sve pogodio, pogodio sam pravi kamp. Mirko mi je dosta pomogao, nije bez razloga legenda. Njegovi treninzi su mi puno značili. Sada mogu reći: ‘Ja sam zadovoljan sa samim sobom’. Potrudit ću se da budem još bolji”, zaključio je Darko kojeg je na samom kraju intervjua iznenadio Staring. Dvojac je taj trenutak iskoristio kako bi izmijenio nekoliko lijepih riječ te si još jednom čestitao na dobroj borbi.

>FFC 27: Brestovac, Stošić i Pejić obranili pojaseve, okrunjeni i novi prvaci!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI