Cro Cop: Ovo je bio moj dječački san!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 16.03.2013 04:08h Autor:

Photo by Fight Channel (Ivana Kaurloto)

"Bilo je jako teško, posebno protiv Londta u finalu. Čovjek je prava zvijer. Osjećam kako sve teže dišem pa je vjerojatno puklo rebro od jednog od onih koljena. Dobro me par puta pogodio, no uspio sam izdržati do kraja", dodao je Mirko ispred više od 150 novinara koji su pratili spektakl u zagrebačkoj Areni.
Filipović se zahvalio 15 tisuća gledatelja koji su ga došli pratiti u njegovom gradu.

"Hvala svima na podršci, ovo nisam doživio niti u najboljim godinama u Japanu. Hvala i Fight Channelu i mom prijatelju i menadžeru Orsatu Zovku koji je sve ovo organizirao. Hvala mojim trenerima i sparing partnerima koji su sa mnom svaki dan krvarili na treninzima. Zaista sam bio vrhunski spreman iako su me i ovaj put mučile manje ozljede. No, to je sastavni dio ovog posla", objašnjava osvajač K-1 WGP-a.

Upitan da komentira usporedbu s Overeemom koji je osvojio K-1 WGP pojas i bio je prvak MMA promocija Dream i Strikeforce, Mirko je ostao skroman. Nije se želio sam stvrstati na podijum najvećeg od najvećih u borilačkim sportovima.

"Naravno da mi laska ovakva usporedba, no ja to tako ne bih postavio. Ima mnogo dobrih boraca i teško je govoriti o takvim stvarima."

Filipović je na koncu prokomentirao onaj high kick u drugoj rundi protiv Londta koji je Surinamcu gotovo otkinuo glavu.

"Sjeo je. Malo sam se zanio s obzirom na dugogodišnju MMA karijeru, no nisam ga udario dok je bio na podu. Nema veze što nije bio nokaut. I ovako je sjajno", kaže Cro Cop zaključivši da je vrlo umoram i pretučen i da mu treba nekoliko dana odmora.

Zaslužio je…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI