Cro Cop: Osjećam se vrhunski, ali dalje neće biti lako!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 14.10.2012 19:33h Autor:

Mirko Filipović

Najbolji hrvatski borac iznimno je zadovoljan što je uspio izboriti vizu za turnir osmorice koji će se u siječnju održati u New Yorku, a tamo će finalisti u jednoj večeri morati odraditi tri meča.

Mirko Filipović možda je krenuo na početku borbe nešto suzdržanije, ali takav je očito bio i plan, pa je Cro Cop vrlo zadovoljan odrađenim poslom. "U meču sam se super osjećao. Nije bilo nikakvih grčenja mišića ili nešto slično. I sada se osjećam dobro. Vrhunski. Da je sada turnir, mogao bih odmah u sljedeći meč. Oduševljen sam zbog toga."

Randy Blake nije Mirka praktički nijednom tijekom meča ozbiljnije ugrozio, osim tijekom onog prilično prljavog udarca, ali ipak nije se radilo o prelaganom zalogaju s obzirom da je Amerikanac karataš.

"Što se tiče same borbe, Blake je jako nezgodan protivnik. Imam dojam da bi bilo koji od ovih drugih boraca bolje pasao mom stilu. Borio se nekom mješavinom udaraca, bočne udarce, dosta se okretao, ali i bježao po ringu. Morao sam ga hvatati. Nema tu neke razmjene ili borbe i takvog borca je teško uhvatiti čistim udarcem. Dobro se momak branio, uostalom, ovo mu je prvi poraz u karijeri."

Udarac krajem treće runde mogao je biti prilično koban za Cro Copa, no, srećom, Blake ne udara prejako, a i naš borac ima prilično snažnu bradu. "U trećoj me rundi iznenadio. Što je tu je. Htio sam se ispričati i on me pogodio. Više sam pao od šoka, ne znam kako je izgledalo na televiziji. Pokušao sam se izmaknuti, no on me dobro pogodio. Nisam bio uzdrman i dobro je sve na kraju prošlo."

Još uvijek se ne zna tko bi trebao biti idući protivnik, sada se sve određuje ždrijebom, pa je Mirko pratio i nastupe ostalih boraca koliko je uspijevao. "Odličnih borbi je bilo. Morosanu i Slowinski su pružili sjajan meč. Baš su se iskidali. To je sve lutrija. Pogledajte Gergesa koji nakon meča nije mogao hodati, a vrhunski je borac. Što je da se trebao odmah boriti. Ostalo je osam opasnih momaka i koga god mi ždrijeb dodijeli, neće biti lako", rekao je Cro Cop ekskluzivno za Fight Site nakon meča u Tokiju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI