Cro Cop: Nakon borbe s Bonjaskim majka mi je završila u bolnici

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 14.03.2014 15:11h Autor:

Mirko Filipović

Puno se priče podiglo nakon Gloryja 14 u zagrebačkoj Areni. Mnogi su raspravljali zašto je Mirko Filipović otišao iz ringa nakon što su suci dodijelili pobjedu Remyju Bonjaskom i zašto nije spriječio zvižduke nezadovoljne publike.

Cro Cop je nakon poraza zagrlio Bonjaskog i otišao iz dvorane, a sad je objasnio zašto je to učinio.

"Nakon borbe bio sam prepun adrenalina i pod ogromnim stresom. Kad su ga proglasili pobjednikom, zagrlio sam ga, okrenuo se i otišao. Samo pobjednik ostaje u ringu i ima pravo održati govor. Od tada čitam da sam trebao biti pravi sportaš, da sam trebao ostati i održati govor. Međutim, nisam bio raspoložen za to, bio sam razočaran. Toliko sam se trudio i trenirao za tu borbu i jednostavno sam napustio ring.", objasnio je Mirko Filipović te rekao da Bonjasky nije zaslužio zvižduke u Areni.

"Žao mi je Remyja i zbog reakcije publike. Drag mi je i poštujem ga. On je jedan od najboljih kick bokser svih vremena. On, Peter Aerts, Ernesto Hoost i Semmy Schilt. Legendarni borci. Nije zaslužio zvižduke. Opet, da budem jasan, ti zvižduci nisu bili namijenjeni Remyju, nego sucima i njihovoj odluci. Međutim, Remy je to shvatio osobno i rasplakao se. Bila mu je to posljednja borba u karijeri, nije zaslužio takav oproštaj".

No, na reakcije Cro Copa nakon poraza dodatno je djelovala vijest koju je tek sad otkrio.

"Majka mi je završila u bolnici. Gledala je borbu i skoro je doživjela srčani udar. Bila je pod strašnim stresom, provela je noć u bolnici i zato nisam došao na novinsku konferenciju. Ispričao sam se organizatorima, jednostavno nisam bio u stanju doći pred novinare. Uostalom, u tom trenutku vas nije briga za borbu.Bio sam šokiran", rekao je Filipović neko vrijeme odmoriti i uopće neće razmišljati o borbama.

"Idem malo na more, pa onda u Privlaku na pecanje. A za dalje ćemo vidjeti."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI