Brestovac: Sad svi gledaju moje mečeve, a prije nitko nije ni znao da se borim

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 13.05.2013 08:33h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac u posljednje je vrijeme sve češće prisutan u hrvatskim medijima, a to prvenstveno može zahvaliti jakim međunarodnim eventima koji se u posljednje vrijeme organiziraju u našoj državi, ponajprije zahvaljujući Orsatu Zovku, čelnom čovjeku FFC-a.

Nema nikakve sumnje da je Brestovac jedan od najboljih K-1 teškaša u regiji, a u zadnjih godinu dana zaista može biti zadovoljan kako njegova karijera napreduje.

"Pobjeda nad Ukrajincem mi je vjetar u leđa, ali ni u što ne mogu biti siguran s obzirom na situaciju u kik-boksu u svijetu ovih dana. Danas ima organizacije, sutra je nema", rekao je Brestovac za Večernji list.

"Zovko mi je puno pomogao, jer na Final Fight priredbama dobivam ono što najviše trebam – mečeve u kojima se mogu dokazati. Držim mu fige da mu FFC uspije! Odlična je to prilika za sve nas Hrvate, može nam to biti lijepa odskočna daska. Gledaju nas uživo ili na Novoj TV, čuje se za nas… Kad se sjajno borim u Francuskoj, za to nitko i ne čuje, a snimku možete naći samo na YouTubeu. Uostalom, i sponzorima sam sad na vidiku", dodao je Brestovac.

Vrhunac njegove karijere bio bi definitivno nastup na završnici nekog turnira, kao što je K-1 WGP Finale ili Glory Grand Slam. "Problem je u tome što se takvim organizacijama ne isplati imati dvojicu Hrvata na završnom turniru, premalo smo tržište. Osjećam da spadam među najbolje. Mogu se potvrditi kvalitetom koliko hoću, no treba imati i sreće", dodao je Mladen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI