Brestovac prezadovoljan pobjedom, nada se novom meču prije ljeta

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 17.03.2014 15:19h Autor:

Mladen Brestovac

Mladen Brestovac prezadovoljan je svojim nastupom, kao i cijelim Glory 14 eventom. Želi samo zbog poraza Mirka Filipovića, a trenutno je na odmoru, no vrlo brzo počinje s novim pripremama te se nada i novoj borbi za par mjeseci.

Mladen Brestovac (43-9) imao je uistinu sjajan debi u najboljoj svjetskoj promociji. Nakon samo 80 sekundi nokautirao je Jahfarra Wilnisa i to na vjerojatno najatraktivniji način kakav je moguć u kickboxu, high kickom. Pokazao je što je pravi "škorpionov ubod", kako glasi i njegov nadimak.

"Iako još nisam pogledao snimku, s borbom sam prezadovoljan. Nisam očekivao da ću u tako kratko vrijeme završiti borbu te je to još jednom pokazulo koliko je ovaj sport nepredvidljiv", rekao je Mladen za fightsite.

Naravno da se postavlja pitanje da li je nakon borbe bilo kontakta od ljudi iz Glorya, a Mladen je na to rekao: "Nisam stigao razgovarati s nikim iz Glorya, nakon borbe sam otišao kući spavati jer sam bio iscrpljen od cijelog dana i iščekivanja borbe, a drugi dan ujutro su čelnici Glorya već otputovali."

Što se tiče samog eventa, Mladen nije krio zadovoljstvo. "Oduševljen sam svim hrvatskim borcima, svi su došli vrhunski pripremljeni i imali odlične nastupe. Najviše mi je žao što nisu Mirku podigli ruku na proglašenju, ipak  je to zaslužio, jer je, po mom mišljenju, bio bolji od Bonjaskog. Također su me impresionirali Teo Mikelić, koji je umalo nokautirao jednog od najboljih boraca na svijetu u svojoj kategoriji i Igor Jurković koji je pregazio Michaela Duuta već u prvoj rundi. Osim naših boraca moram spomenuti i heroja priredbe Davita Kiriu koji je preokrenuo izgubljeni meč i odnio pojas. Nevjerojatna srčanost gruzijskog borca koja je zapalila cijelu dvoranu."

Brestovac je otkrio i kakvi su planovi za bližu budućnost: "Prvo je na redu mali odmor a onda ponovno pripreme i, nadam se, neki meč još prije ljeta."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI