Brestovac: Na Futuresu 3 me čeka opasan i jak udarač!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 19.09.2014 09:27h Autor:

Mladen Brestovac

Za točno tjedan dana drugi dio sezone FFC-a 2014 nastavit će se novim eventom iz serije Futures. Provjereni koncept još jednom će donijeti brojne nastup brojnih uglavnom mlađih i talentiranih boraca, a u glavnom večernjem programu prva zvijezda je bez ikakve sumnje Mladen Brestovac.

Zagrebački borac lovit će 27. rujna u dvorani Sutinska vrela svoju devetu pobjedu u nizu, a s druge strane ringa bit će mu neugodni Ibrahim Arab.

Možeš li nam reći koliko je Arab opasan protivnik, pošto široj javnosti ipak nije toliko poznat? "Riječ je o vrlo jakom i čvrstom udaraču koji je čak i trenirao s našim Mirkom pomažući mu u pripremama za borbu protiv Pata Barryja u UFC-u. Ima veliki broj mečeva s velikim imenima u koje je većinom upadao u zadnji trenutak", otkrio nam je Brestovac.

Idealan scenarij, naravno, uključuje tvoju pobjedu, ali na koji način bi volio doći do nje. Možda ponovno nokautom high kickom kao u borbi protiv Wilnisa? "Nikada ne očekujem pobjedu nokautom, gradim borbu rundu po rundu. Ako se nokaut dogodi – odlično! Ako ne, opet sam zadovoljan, bitno je dobro odraditi borbu."

Kako napreduju pripreme, s kime si sve surađivao ovog puta? "Pripreme idu odlično, najviše su mi pomogli dečki u mom klubu Spartan gym i Igor Mihaljević."

Kakvi su planovi nakon ove borbe? Ima li već neki novi nastup na vidiku? "Pregovara se još za moj sljedeći nastup. Postoje dvije opcije. Jedna je u Francuskoj, a druga u rumunjskom Superkombatu."

Krenuli su mečevi za FFC titule prvaka. Nadaš li se i ti prilici staviti pojas oko svog struka i koga bi u tom slučaju volio imati za protivnika? "Mislim da je to na organizatoru hoću li se ja boriti za pojas i s kim, a ako dođe do toga svejedno mi je tko će mi biti s druge strane ringa."

Tjedan dana nakon Futuresa 3 održava se i FFC 14 gdje je u K1 dijelu glavni meč revanš Mikelića i Petjea. Kakav ishod u tom slučaju očekuješ? Teško je reći tko će pobijediti. Teo je fizički jači borac u ovom dvoboju što je dosta bitno, ali opet Samo se bori pred domaćom publikom i u odličnoj je formi iz prijašnjih borbi", smatra Scorpion sting.

Ulaznice za FFC Futures 3 možete pronaći u prodaji u sustav Eventim po cijeni već od 50 kuna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI