Bob Sapp o izazovima celebrity života, zašto nosi rabljenu odjeću i K-1 počecima: Uopće mi nisu rekli da ću se boriti! (VIDEO)

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 20.01.2017 20:35h Autor:

Bob Sapp/ Photo: Igor Mićić

“Zvijer” je u Hrvatskoj! Legendarni Bob “The Beast” Sapp došao je u Zagreb gdje će sutra biti domaćin na prvoj priredbi nove borilačke promocije Munja Fighting Championship. Sapp je domaćoj publici najpoznatiji kao nekadašnji K-1 protivnik Mirka Filipovića, no u svoje 43 godine Amerikanac se okušao u raznim stvarima pa je tako igrač američkog nogometa, kickboksač, MMA borac, pro-wrestler, glumac, promotor i čovjek koji je u porazima ostvario veću slavu od mnogih svjetskih prvaka. Iako ovaj 196 cm visok i 150 kg težak gorostas djeluje zastrašujuće, radi se o jako skromnoj i toploj dobričini te velikom ljubitelju životinja. U velikom ekskluzivnom intervjuu Sapp nam se otvorio o raznim izazovima celebrity života, a neke izjave iz njegovih priča pročitajte u nastavku.

Lude obožavateljice

“Cure su se znale skrivati gole u mojoj sobi, znale su skakati sa zgrade da dobiju moj autogram. Jednom sam doslovno snimao reklamu i cura se zaletila i srušila kamere samo da dobije zagrljaj, o čovječe, stvarno je znala biti ludnica. Ponekad mi je žao. Ne bih se nikada ispričavao zato što sam blagoslovljen takvom popularnošću i slavom. Ali ponekad mi je žao tih ljudi. Jedna cura je bila fanatična, stvarno me voljela. I to je prešlo od toga da se jednom slikamo do dvadeset slika, do pedeset slika. Onda je tražila da joj potpišem hlače, pa da joj se potpišem na trbuh, pa na grudnjak, na grudi, krenula se skidati. Kad je došla do trbuha rekao sam joj,’Slušaj, ovo mora prestati sada…

“Nekada bih otišao u grad i pojavile bi se četiri tisuće vrištućih žena. Japan je imao dobro
rješenje za to. Znate što su napravili? Stvorili su Bob Sapp seks igračke (smijeh). Brzo su to
riješili. Moj trener kaže,’To nije on jer on je totalno obješen (smijeh).”

Zanimljivi apetit

“Prije dva mjeseca sam jeo sirovog ponija. Bio je dobar, jako dobar. Bio je hladan i stoga poprilično ukusan. Sjajno. Jedem ponije i druge stvari. Jeo sam pse, mačke, štakore. Ali psihološki ne bih mogao jesti te životinje da ih upoznam i vidim kako ih kolju. Znam svoje granice i ne bih to mogao podnijeti. Čak i da upoznam kravu koju trebaju zaklati, ne bih je mogao jesti nakon toga. Jedina iznimka su morske životinje. Mogu izabrati jastoga, ili škampe. Ali kokoši, krave, pse i ostale ne bih mogao jesti, osim ako ih ne serviraju gotove.”

Bi li kušao ljudsko meso?

“O, ne bih mogao. To je dobro pitanje. Ne hvala. Ovo je na internetu, televiziji? Izrežite ako morate…Jedem ljude, ali u drugom obliku. Jedem ih na drugačiji način (ogromni smijeh).

Borilački počeci i kako ga je K-1 nasamario

“Otkrili su me na Foxovom ‘Toughman Contestu’ zajedno s Butterbeanom. Obojica smo bili uspješni i on je kasnije prešao u boks. Nakon priredbe su mi pristupili i rekli: Ti si velika zvijezda, ali uopće nemaš pojma što radiš, no mi znamo. Imamo sve tvoje statistike i sutra će te pokupiti limuzina. Nitko od prijatelja mi nije vjerovao… Drugi dan je zaista došla limuzina, pokupili su me i radilo se o ljudima iz K-1…Rekli su mi kako bi voljeli da dođem u Japan i vidim hoće li mi se svidjeti. Inače, nikada mi nisu rekli da ću se boriti. To je trebalo biti poput pro- wrestlinga, samo malo žešće. To su mi rekli (smijeh). Ja sam pristao…”

Kako je Sapp jedva ugurao pet tisuća dolara u novčanik i ludu priču o ogromnoj narudžbi hrane u restoranu s čelnicima K-1 pogledajte u videu.

Ako želite vidjeti Sappa i podržati hrvatske borce poput Mateja Truhana, Matije Blažićevića i Ivice Truščeka posjetite MFC koji se sutra, 21. siječnja s početkom u 20:00 sati održava u zagrebačkoj dvorani “Kutija Šibica.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI