Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Bekavac: Želim se za FFC titulu boriti protiv Sakare! | Fight Site

Bekavac: Želim se za FFC titulu boriti protiv Sakare!

intervjuiIZDVOJENA VIJEST 08.09.2014 22:01h Autor:

Stipe Bekavac

Tijekom prošlog tjedna na Fight Siteu je iznimno veliko zanimanje posjetitelja izazvala anketa u kojoj se birao osvajač FFC-ovih MMA rukavica, a samim time i najzanimljiviji prijedlog borbe za FFC titulu prvaka.

Na prijedlog posjetitelja Fight Sitea tom su prilikom u anketi bili ponuđene opcije Bekavac VS Batinić, Spahović VS Batinić i Delija VS Rodriguez.

U nešto manje od 48 sati sudjelovalo je malo više od 1.500 ljudi, a najviše glasova otišlo je upravo za borbu Bekavac VS Batinić. No, ima i onih koji nisu previše oduševljeni kad se u ringu, pogotovo na jednoj tako visokoj razini, sučele hrvatski borci. Situacija postaje zanimljivija ako među ljude s takvim stavovima spada upravo i jedan od onih za koje se očekuje da bi uskoro mogao možda napasti FFC titulu.

"Vidio sam da fanovi žele da odradim meč protiv Mateja Batinića, ali ja sam svoje razmišljanje o tome otkrio vrlo jasno još prije nekoliko godina. Ne vidim svrhu uparivanja hrvatskih boraca međusobno na takvoj razini. Ne natječemo se na MMA Prvenstvu Hrvatske, već u jednoj respektabilnoj organizaciji koja u svojem rosteru ima mnogo odličnih boraca sa svih strana svijeta", rekao je Bekavac na početku.

"Batinić je jako kvalitetan borac, definitivno je lijepa karijera pred njim, ali teško da će imati priliku naći se sa mnom u ringu. To nije meč koji bi ijednom od nas išta korisnoga donio. Niti on niti ja nećemo međusobnom borbom izazvati ikakvu pažnju svjetskih promotora, eventualno bi zadovoljili jedan manji dio MMA fanova u Hrvatskoj koji su željni krvi", dodao je borac Opatija Fight Cluba.

Na kraju kratkog razgovora za Fight Site Bekavac je ponovio izazov koji je još ranije javno upustio talijanskom borcu i bivšem članu UFC-a Alessiju Sakari. "Naravno da bih volio dobiti priliku boriti se za FFC-ovu titulu prvaka, a kao protivniku nadam se nekom iskusnom inozemnom borcu. Upravo Sakaru vidim kao pravog suparnika za jedan tako važan meč!"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI